понедељак, 16. новембар 2015.

Nega tela uz KOKOSOVO ULJE

Dragi moji,
sve što sada podelim sa Vama, biće iz mog ličnog iskustva, što ne mora da znači da će i Vama pomoći, ali nece Vam ni odmoći :)

Radi se o kokosovom ulju. Ljudi moji, ja sam oduševljena.
Sam proizvod se moze naći u staklenoj tegli, što je i poželjno.
Evo šta piše o njemu :
Ekstra devičansko kokosovo ulje, tradicionalna hrana stanovnika pacifičkih ostrva.
*Nemodifikovano
*Bez aditiva
*Bez konzervansa

Cena 700 RSD

Kokosovo ulje je lako za varenje, pomaže regulaciju metabolizma i telesne težine, jača imunitet, doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi, pomaže radutireoidne žlezde, varenju i reguliše crevnu floru, poseduje antivirusno i antibakterijsko dejstvo. Prijatnog ukusa i mirisa ( ukoliko volite kokos :)  odlično za pripremu hrane i PRIRODNU NEGU TELA
                         

E, o tome sam i htela da pišem.
Moja koža je suva, jakoooo suva. Čula sam par puta od nekolicine devojaka koliko je dobro za suvu kožu i odlučila da i ja probam. Neverovatan je rezultat. Sam proizvod nije u tečnom stanju kao što i piše već je u čvrstom stanju dok ga ne otopite.
                             

Prešlo mi je u naviku, uveče kada se istuširam na još uvek vlažno telo, uzmem iz tegle malo po malo i mažem po celom telu. Lako se razmazuje jer ga upravo trljanjem grejete, odnosno topite. Osetićete kokos među prstima, ali i njega posle izvesnog vremena upije koža. Koliko god delovali masno posle nanošenja, jako brzo ce Vam se i osušiti. Što mi je bilo isto bitno je da NE ostavlja masne fleke na odeći. Isto tako ga nanosim i kao noćnu kremu na lice. Koža mi je vremenom postala dosta elastičnija i sama hidratacija je vraćena, a da ne pričam o mirisu :) Moj sin stalno misli kako krišom jedem kokos čokoladice :) što ne znači da nije u pravu, ali svakom se omakne.

Kokosovo ulje će Vam savršeno ukloniti i šminku, čak i onu vodootpornu. Na tufer stavite malo ulja i blago pređite preko kapaka i lica par puta i posle toga se umijte.
                             


Sa istim proizvodom, ukoliko Vam je suva i tretirana kosa, možete postići odlične rezultate. Vredi pokušati. Ono dubinski regeneriše kosu i sprečava gubitak proteina.

Opet ponavljam, ovo je moje iskustvo koje sam želela da podelim sa Vama, nadam se da sam nekom i pomogla.

Do sledećeg posta, jedan kokosastičan pozdrav :)




*Nutritivne vrednosti:
Količina po obroku : 1 supena kašika (14gr)
Kalorija: 120,4
Ukupno masnoće 14g
     Zasićene masti 13,5g
     Trans masti 0g
     Polizasićene masti  0g
     Monozasićene masti 0,5g
Holesterol: 0g
Ukupno ugljenih hidrata 0g
Proteini 0g  


Нема коментара:

Постави коментар