среда, 26. март 2014.

Narandžasto je hit ove sezone, poigrajmo se zajedno

Šta je korišćeno? 
 Inspiracija za ovaj tekst došla je sa fotografisanja portreta koji sam radila. Budući da je fokus bio na licu sa naglašenim prirodnim linijama lica, potrudiću se što detaljnije da napišem korake koji su doveli do ovog izgleda.

Nanosimo prvo bazu na lice M.A.C Skin Base Visage
S obzirom da je bilo prisutno crvenilo, pokrili smo ga kamuflaznom kremom Face Nico Baggio kao i sve nedostatke poput bubuljica i podocnjaka. Zatim smo naneli kremasti puder Nico Baggio, nijansa 102. 
Konture lica smo uradili sa NYX mat bronzerom (Medium) ispod jagodicne kosti i sve to izblendali (izmešali četkom) da ne bi ostala gruba linija. Zatim, oivičili vilicu, čeoni deo, a osenčili smo nos, T zonu, predeo ispod nosa i bradu uz pomoc Loreal Perfect Match korektora
Sve to smo na kraju izblendovali istom cetkom kojom smo i naneli puder (kružnim pokretima). Fiksirali smo sa M.A.C Studio Fix.
Photo by Mladen Lubura


Rumenilo se stavlja na početak jagodicne kosti, a najlakše ćete ga naneti tako što ćete se blago nasmejati i naneti ga na izbačen deo obraza kružnim pokretima. Ovom prilikom sam koristila M.A.C Desert Rose



Sledeći korak, oci
Najbitnije je naneti bazu za oči. Najviše zbog jačeg inteziteta boja senki, a i postojanosti. Koristila sam NYX ESB 03 po celom kapku pa sve do obrva, zatim Maybelline Tatto 24h po celom kapku i ispod oka (zlatna nijansa. Pregib oka naglasiti braon senkom M.A.C Soba). 
Zlatni pigment stavljam u uglove oka i gel liner-om izdužujem oko (L`Oreal 01 Pure Black) koristeći kosu četkicu. Maskara za trepavice Loreal excess i na njih smo zalepili veštacke trepavice Ardel Claudia. Obrve smo oblikovali uz M.A.C eyeliner pencil, nijansa tamno braon.
Usta smo oivičili olovkom Nyx 824 Orange, naneli narandđasti karmin i preko toga sjaj u istoj nijansi (Cherry Chese cake).



 
Photo by Mladen Lubura

Totalni hit ovog proleca, narandžasta!  
Do sledećeg šminkanja, veliki pozdrav.

Нема коментара:

Постави коментар